Zarządzanie jakością żywności
P.A. Luning, W.J. Marcelis, W.M.F. Jongen
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | WNT |
Rok wyd.: | 2005 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 412 s. |
Wymiar: | 170x240 mm |
EAN: | 9788320429664 |
ISBN: | 978-83-2042-966-4 |
Data: | 2008-11-13 |
Opis książki:
Pierwsze profesjonalne opracowanie, w którym zarządzanie jakością żywności zostało przedstawione w ujęciu technologiczno-menedżerskim. Głównym elementem tego ujęcia jest nowoczesne zastosowanie technologicznych i menedżerskich teorii jakości tak, aby można było prognozować funkcjonowanie systemów kontroli jakości oraz je doskonalić. Ten unikatowy podręcznik będzie przydatny zarówno pracownikom naukowym, jak i kadrze pracującej w przemyśle oraz nauczycielom akademickim i studentom interesującym się, w szerokim zakresie, zagadnieniami produkcji żywności i polityki żywnościowej.
Książka "Zarządzanie jakością żywności" - P.A. Luning, W.J. Marcelis, W.M.F. Jongen - oprawa miękka - Wydawnictwo WNT. Książka posiada 412 stron i została wydana w 2005 r.