Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 392 s. |
EAN: | 9788389224897 |
ISBN: | 83-89224-89-5 |
Data: | 2001-01-18 |
Cena wydawcy: 75.00 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Książka opisuje zagadnienia związane z zarządzaniem jakością w produkcji żywności w kontekście integracji Polski z Unią Europejską. Autor wskazuje narzędzia, które są pomocne w zarządzaniu jakością, w tym szczególną wagę przywiązuje do metod statystycznych. Podaje również, korzystając z najnowszej literatury światowej, przykłady zastosowania tych metod oraz przekonuje o konieczności likwidacji barier, które utrudniają przemieszczanie produktów w ramach Unii Europejskiej.
Książka "Zarządzanie jakością w produkcji żywności" - Romuald I. Zalewski - oprawa miękka - Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu.