Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności. Systemy, metody, narzędzia
Piotr Grudowski, Maria Szpakowska, Elwira Brodnicka, Ewa Marjańska, Zbigniew Celmerowski
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Difin |
Rok wyd.: | 2016 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 198 s. |
Wymiar: | 160x230 mm |
EAN: | 9788380850040 |
ISBN: | 978-83-8085-004-0 |
Data: | 2016-05-31 |
Opis książki:
Książka poświęcona jest wybranym, charakterystycznym problemom zarządzania jakością, od podstaw teoretycznych po uwarunkowania aplikacyjne. Autorzy odnoszą się do konkretnych przykładów w obszarze jakości, bezpieczeństwa i towaroznawstwa produktów żywnościowych. Publikacja zainteresuje przedstawicieli przemysłu spożywczego, doktorantów i studentów specjalizujących się w obszarach zarządzania, zarządzania inżynierskiego, zarządzania produkcją, zarządzania jakością oraz towaroznawstwa.
Książka "Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności. Systemy, metody, narzędzia" - Piotr Grudowski, Maria Szpakowska, Elwira Brodnicka, Ewa Marjańska, Zbigniew Celmerowski - oprawa miękka - Wydawnictwo Difin. Książka posiada 198 stron i została wydana w 2016 r.