pokaz koszyk
rozwiń menu
Księgarnia »
Wydawnictwa »
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP

Wydawnictwo Szkolne i Pedagogiczne, WSiP - strona 96


okładka podręcznika - Lecimy z pomocą 4. Matematyka. Klasa 4. Szkoła podstawowa. Karty pracy do zajęć dydaktyczno-wyrównawczych

Lecimy z pomocą 4. Matematyka. Klasa 4. Szkoła podstawowa. Karty pracy do zajęć dydaktyczno-wyrównawczych

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Klasy 4-8. Szkoła podstawowa / materiały dla nauczycieli; Rok wydania: 2012; Oprawa: twarda;
Teczka z kartami pracy przeznaczona jest do zajęć dydaktyczno-wyrównawczych z matematyki organizowanych w ramach pomocy psychologiczno-pedagogicznej w klasie 4.Nauczyciel znajdzie tu 30 kart do indywidualnej pracy z uczniem. Każda karta zbudowana jest...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Podstawy mechatroniki. Podręcznik dla uczniów średnich i zawodowych szkół technicznych

Podstawy mechatroniki. Podręcznik dla uczniów średnich i zawodowych szkół technicznych

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Pierwszy na polskim rynku wydawniczym podręcznik do podstaw mechatroniki, w pełni zgodny z podstawą programową. Przeznaczony do nauczania zawodu technik mechatronik w następujących typach szkół: czteroletnim technikum, trzyletnim...
94.02 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka książki - Księgowość i kalkulacja. Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista technik rachunkowości. Kwalifikacja A.36.1

Księgowość i kalkulacja. Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista technik rachunkowości. Kwalifikacja A.36.1

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach technik ekonomista, technik rachunkowości, kwalifikacja: A.36. Prowadzenie...
pozycja niedostępna

okładka książki - Sprawozdawczość i analiza finansowa. Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista technik rachunkowości. Kwalifikacja A.36.3

Sprawozdawczość i analiza finansowa. Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista technik rachunkowości. Kwalifikacja A.36.3

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach: technik ekonomista, technik rachunkowości, część kwalifikacji: sporządzanie sprawozdania finansowego i przeprowadzanie analizy...
pozycja niedostępna

okładka książki - Informacja turystyczna. Bazy danych i materiały promocyjne. Podręcznik do nauki zawodu technik obsługi turystycznej cz. 2. Kwalifikacja T.14.1

Informacja turystyczna. Bazy danych i materiały promocyjne. Podręcznik do nauki zawodu technik obsługi turystycznej cz. 2. Kwalifikacja T.14.1

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach technika obsługi...
55.92 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka książki - Techniki fryzjerskie pielęgnacji włosów. Podręcznik do nauki zawodu fryzjer technik usług fryzjerskich. Kwalifikacja A.19.1

Techniki fryzjerskie pielęgnacji włosów. Podręcznik do nauki zawodu fryzjer technik usług fryzjerskich. Kwalifikacja A.19.1

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodów fryzjer i technik usług fryzjerskich realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji A.19 (Wykonywanie zabiegów pielęgnacyjnych włosów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności doboru metod i technik pielęgnacji włosów...
63.30 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka książki - Zabiegi upiększające twarzy, szyi i dekoltu. Podręcznik do nauki zawodu Technik usług kosmetycznych. Kwalifikacja A.61.2

Zabiegi upiększające twarzy, szyi i dekoltu. Podręcznik do nauki zawodu Technik usług kosmetycznych. Kwalifikacja A.61.2

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu technik usług kosmetycznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji A.61 (Wykonywanie zabiegów upiększających twarzy, szyi i dekoltu). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do wykonywania...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Język angielski zawodowy w branży fryzjersko-kosmetycznej. Szkoła ponadgimnazjalna. Zeszyt ćwiczeń

Język angielski zawodowy w branży fryzjersko-kosmetycznej. Szkoła ponadgimnazjalna. Zeszyt ćwiczeń

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Języki obce / język angielski; Rok wydania: 2022; Oprawa: miękka;
Zeszyt ćwiczeń do nauki języka angielskiego zawodowego w branży fryzjersko-kosmetycznej obejmuje następujące treści: klasyfikacja zawodów, gabinet fryzjersko-kosmetyczny i jego wyposażenie, czynności i zabiegi fryzjerskie, czynności i...
64.33 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Matematyka. Poznać, zrozumieć. Klasa 2. Liceum i technikum. Zbiór zadań. Zakres podstawowy

Matematyka. Poznać, zrozumieć. Klasa 2. Liceum i technikum. Zbiór zadań. Zakres podstawowy

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Szkoła ponadpodstawowa / matematyka; Rok wydania: 2012; Oprawa: miękka;
Cykl Matematyka. Poznać, zrozumieć skutecznie przygotowuje do matury na poziomie podstawowym i rozszerzonym. Dzięki bogactwu przykładów i zadań jest idealny do pracy na lekcji i w...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2. Kwalifikacja T.6.2. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych kucharz

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2. Kwalifikacja T.6.2. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych kucharz

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki: sporządzania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych, gorących i alkoholowych, potraw dietetycznych, narodowych, regionalnych, przygotowywania posiłków codziennych i...
81.62 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Język angielski zawodowy w gastronomii. Szkoła ponadgimnazjalna. Zeszyt ćwiczeń

Język angielski zawodowy w gastronomii. Szkoła ponadgimnazjalna. Zeszyt ćwiczeń

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Języki obce / język angielski; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Zeszyt ćwiczeń do nauki języka angielskiego zawodowego w gastronomii obejmuje następujące treści: zawody i czynności w branży gastronomicznej, produkty spożywcze i dania, procesy technologiczne, akcesoria i urządzenia gastronomiczne, przygotowanie...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Usługi gastronomiczne. Kwalifikacja T.15.3. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych

Usługi gastronomiczne. Kwalifikacja T.15.3. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki: przygotowywania oferty usług gastronomicznych, planowania działań związanych z promocją gastronomii, kalkulacji kosztów, prowadzenia sprzedaży, doboru metod i technik obsługi, przygotowywania miejsca wykonania usług, sposobów...
82.73 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Naprawa komputera osobistego. Kwalifikacja E.12.3. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu technik informatyk

Naprawa komputera osobistego. Kwalifikacja E.12.3. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu technik informatyk

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach technik...
67.49 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka książki - Egzamin zawodowy. Technik ekonomista. Testy i zadania z rozwiązaniami

Egzamin zawodowy. Technik ekonomista. Testy i zadania z rozwiązaniami

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Wydanie zmienione zbioru zadań przygotowującego do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie technik ekonomista przeprowadzanego z wykorzystaniem systemu InsERT GT zawiera:5 zestawów zadań testowych i praktycznychtesty...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - How can I help you cz. 2. Język angielski zawodowy dla zawodu technik hotelarstwa. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik (+ CD)

How can I help you cz. 2. Język angielski zawodowy dla zawodu technik hotelarstwa. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik (+ CD)

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Języki obce / język angielski; Rok wydania: 2011; Oprawa: miękka;
Druga część podręcznika rozwija kompetencje językowe z zakresu: obsługi gościa w sali konsumenckiej, wykonywania zadań konsjerża, organizowania konferencji i bankietów, opracowania oferty turystycznej. Dodatkowym ważnym rozdziałem jest...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Geografia turystyczna. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu technik obsługi turystycznej cz. 1

Geografia turystyczna. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu technik obsługi turystycznej cz. 1

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie technik obsługi turystycznej, kadry turystycznej oraz osób zainteresowanych zagadnieniami geograficzno - turystycznymi.W części pierwszej przedstawiono:- zagadnienia...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych. Zasadnicza szkoła zawodowa. Podręcznik do zawodu kucharz małej gastronomii

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych. Zasadnicza szkoła zawodowa. Podręcznik do zawodu kucharz małej gastronomii

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii. Treści obejmują następujące działy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne i wentylacyjne, materiały konstrukcyjne stosowane w...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 3. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu kucharz

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 3. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu kucharz

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik składa się z trzech części, jest przeznaczony dla techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie kucharz. Jest poświęcony potrawom półmięsnym, jarskim, zakąskom zimnym i gorącym, deserom i napojom. Zaprezentowano w nim kuchnie...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 2. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu kucharz

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 2. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu kucharz

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik składa się z trzech części, jest przeznaczony dla techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie kucharz. Omawia ocenę towaroznawczą przetworów zbożowych, mięsa i podrobów zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb i owoców morza...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 1. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu kucharz

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 1. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu kucharz

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik składa się z trzech części. Opracowano go zgodnie z podstawą programową i programem nauczania dla zawodu kucharz na poziomie technikum.Zawiera wiadomości o środkach spożywczych, sposobach oceny sensorycznej surowców i potraw. Wiele...
pozycja niedostępna

Strona 96 z 168 : «pierwsza...9495969798...ostatnia» (3351 pozycji)