Księgarnia »
Wydawnictwa »
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Wydawnictwo Szkolne i Pedagogiczne, WSiP - strona 86
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedszkole / sześciolatki; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
,,Przygoda z uśmiechem ułatwia starszakom przygotowanie się do nauki w szkole - kształci umiejętności, od których zależy m. in. dobry start w nauce czytania i pisania....
pozycja niedostępna
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedszkole / sześciolatki; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
,,Przygoda z uśmiechem ułatwia starszakom przygotowanie się do nauki w szkole - kształci umiejętności, od których zależy m. in. dobry start w nauce czytania i pisania....
pozycja niedostępna
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodów technik budownictwa dla uczniów kształcących się na podbudowie kwalifikacji B.18 i murarz-tynkarz z zakresu części 3 kwalifikacji B.18 (Wykonywanie tynków).Zagadnienia przedstawione w podręczniku to m.in.: wykonywanie...
pozycja niedostępna
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodów technik budownictwa dla uczniów kształcących się na podbudowie kwalifikacji B.18 i murarz-tynkarz z zakresu części 2 kwalifikacji B.18 (Wykonywanie murowanych konstrukcji budowlanych).Omawia zagadnienia związane...
pozycja niedostępna
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodów technik budownictwa dla uczniów kształcących się na podbudowie kwalifikacji B.18 i murarz-tynkarz z zakresu części 1 kwalifikacji B.18 (Wykonywanie zapraw murarskich i tynkarskich oraz mieszanek betonowych).Omawia...
59.08
Wyślemy w czasie: 3-5 dni
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu technik budownictwa. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji B.30 (przygotowywanie dokumentacji przetargowej).W książce omówiono zasady i tryb udzielania zamówień publicznych, wskazano sposoby...
pozycja niedostępna
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodów technik budownictwa dla uczniów kształcących się na podbudowie kwalifikacji B.18 i murarz-tynkarz z zakresu części 4 kwalifikacji B.18 (Wykonywanie remontów oraz rozbiórki murowanych konstrukcji...
49.81
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Gimnazjum / klasa 2 / chemia; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Zeszyty przedmiotowo-ćwiczeniowe dla uczniów gimnazjum z pakietu Świat chemii są ściśle skorelowane z podręcznikiem. Zamieszczone w zeszytach ćwiczenia i zadania o zróżnicowanym stopniu trudności umożliwiają wielopoziomową pracę, porządkują...
pozycja niedostępna
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Publikacja przygotowuje do egzaminu w zakresie kwalifikacji T.14 (Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych). Zawiera pięć zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 zadań jednokrotnego...
pozycja niedostępna
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Publikacja przygotowuje do egzaminu w zakresie kwalifikacji T.15 (Organizacja żywienia i usług gastronomicznych). Zawiera pięć zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 zadań jednokrotnego wyboru, i jedno...
pozycja niedostępna
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Klasy 1-3. Szkoła podstawowa / klasa 3 / matematyka; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Tropiciele Edukacja wczesnoszkolna. Matematyka klasa 3 część 1Spis treści - rozdziały:- Znowu w szkole- Wyprawa w góry- Opisujemy siebie i innych- Las- Uczymy się oszczędzać- W szkole- Na tropie jesieni- Pole- Zadania...
pozycja niedostępna
Gra/Program. Producent: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Multimedia / Programy edukacyjne; Rok wydania: 2013; Rodzaj nośnika: CD;
CD-ROM do klasy 1 dopasowano tematycznie do podręcznika do zajęć komputerowych. Uczeń znajdzie tu dodatkowy materiał, który został podzielony na dwa zestawy ćwiczeń. W zestawie zatytułowanym Szkoła zamieszczono ćwiczenia do wykonania podczas...
pozycja niedostępna
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Klasy 1-3. Szkoła podstawowa / klasa 2; Rok wydania: 2014; Oprawa: twarda;
Tropiciele to cykl podręczników dla klas 1-3, który doskonale sprawdza się w klasach z uczniami o zróżnicowanym poziomie gotowości szkolnej. Pakiet zapewnia uporządkowany sposób przekazywania wiedzy, jednocześnie pozostawiając uczniom...
pozycja niedostępna
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum. Przedstawia podstawowe funkcje programów Office. Uczy technik pisania bezwzrokowego. Szczegółowo omawia program CHART i jego zastosowanie w hotelarstwie. Przystępnie...
49.81
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Podręcznik do zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom II. Część 1Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług...
pozycja niedostępna
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Hotelarstwo. Tom II. Organizacja pracy w hotelarstwie. Część 1.Barbara Cymańska-Garbowska, Danuta Witrykus, Jadwiga Pietras, Grzegorz WolakZakres: kwalifikacja T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji) Podręcznik do nauki: podstawowych zagadnień...
pozycja niedostępna
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Zakres:kwalifikacja T.12 (Przygotowanie i podawanie śniadań, Organizacja usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie) Podręcznik do nauki: obsługi gości hotelowych, zasad nakrywania stołów, sposobów podawania śniadań, różnych...
55.92
Wyślemy w czasie: 24 h
Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Szkoła ponadpodstawowa; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu sprzedawca i technik handlowiec realizujący treści z zakresu 1 części kwalifikacji A.18 (Prowadzenie sprzedaży). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności związanych z obsługą urządzeń stosowanych na różnych stanowiskach...
pozycja niedostępna
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Szkoła ponadpodstawowa; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik przygotowany z myślą o uczniach i słuchaczach kształcących się w zawodach kelner i technik organizacji usług gastronomicznych. W sposób kompleksowy omawia zagadnienia teoretyczne i praktyczne związane z szeroko rozumianą obsługą gości...
pozycja niedostępna
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Szkoła ponadpodstawowa; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik stanowi kompendium podstawowej, istotnej dla technika rolnika wiedzy z zakresu produkcji zwierzęcej, która pomoże ukształtować profesjonalne umiejętności i podstawy zawodowe. Wiedza z zakresu przedmiotu produkcja zwierzęca jest podana w...
pozycja niedostępna