pokaz koszyk
rozwiń menu
Księgarnia »
Wydawnictwa »
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP

Wydawnictwo Szkolne i Pedagogiczne, WSiP - strona 4


okładka podręcznika - Zasady żywienia. Planowanie i ocena. Podręcznik do nauki zawodu Kwalifikacja T.15.1. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoła ponadgimnazjalna

Zasady żywienia. Planowanie i ocena. Podręcznik do nauki zawodu Kwalifikacja T.15.1. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2018; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności od...
81.62 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka książki - Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych, Kucharz. Kwalifikacja T.6.1

Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych, Kucharz. Kwalifikacja T.6.1

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Zakres:1. część kwalifikacji T.6 (Przechowywanie żywności)Podręcznik do nauki: metod oceny towaroznawczej surowców i produktów żywnościowych, zasad przechowywania artykułów...
81.62 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka książki - Diagnostyka pojazdów samochodowych. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu technik pojazdów samochodowych

Diagnostyka pojazdów samochodowych. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu technik pojazdów samochodowych

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauczania w zawodzie technik pojazdów samochodowych realizujący treści z zakresu kwalifikacji M.18. Diagnozowanie i naprawa podzespołów i zespołów pojazdów samochodowych M.18.1 Diagnozowanie podzespołów i zespołów pojazdów samochodowych....
81.62 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2. Kwalifikacja T.6.2. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych kucharz

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2. Kwalifikacja T.6.2. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych kucharz

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki: sporządzania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych, gorących i alkoholowych, potraw dietetycznych, narodowych, regionalnych, przygotowywania posiłków codziennych i...
81.62 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Pracownia organizacji robót budowlanych Kwalifikacja B.33. Technik budownictwa

Pracownia organizacji robót budowlanych Kwalifikacja B.33. Technik budownictwa

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Publikacja przeznaczona do praktycznego kształcenia w zawodzie technik budownictwa i opracowana z myślą o wykorzystaniu podczas zajęć w pracowniach. Obejmuje materiał z zakresu kwalifikacji B.33. Organizacja i kontrolowanie robót...
81.62 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Montaż, uruchamianie i konserwacja instalacji, maszyn i urządzeń elektrycznych Kwalifikacja ELE.02 w 5 Podręcznik cz. 1. Technik elektryk, Elektryk

Montaż, uruchamianie i konserwacja instalacji, maszyn i urządzeń elektrycznych Kwalifikacja ELE.02 w 5 Podręcznik cz. 1. Technik elektryk, Elektryk

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2024; Oprawa: miękka;
Podręcznik do kwalifikacji EE.05 (Montaż, uruchamianie i konserwacja instalacji, maszyn i urządzeń elektrycznych) opracowany zgodnie z podstawą programową 2017 kształcenia w zawodach elektronik i technik elektronik w pełni pokrywa...
81.62 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Montaż, uruchamianie i konserwacja inst. cz2 EE.05

Montaż, uruchamianie i konserwacja inst. cz2 EE.05

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Podręcznik opracowany zgodnie z nową podstawą programową kształcenia w zawodzie technik elektryk z 2017 roku! Najnowszy podręcznik polecany do nauki zawodu technik elektryk, zawierający materiał z...
81.62 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Obsługa magazynów. Kwalifikacja SPL.01. cz. 2

Obsługa magazynów. Kwalifikacja SPL.01. cz. 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Podręcznik realizuje efekty kształcenia z zakresu kwalifikacji SPL.01. (Obsługa magazynów). Przedstawia między innymi takie zagadnienia, jak: organizacja produkcji, materiały i surowce w działalności produkcyjnej, jakość w produkcji, normy i procedury...
81.62 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. TG.16 cz. 1. Podręcznik

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. TG.16 cz. 1. Podręcznik

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Znane i lubiane autorki ponownie wprowadzają w tajniki utrzymania zdrowia przez właściwą dietę i odpowiedni tryb życia. W podręczniku omówiono zagadnienia dotyczące zasad żywienia człowieka, przede wszystkim wartości odżywcze poszczególnych składników...
81.62 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Europa. Nasza historia. Klasa 5. Szkoła podstawowa. Podręcznik Proj. pol.- niem.
Praca zbiorowa

Europa. Nasza historia. Klasa 5. Szkoła podstawowa. Podręcznik Proj. pol.- niem.

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Klasy 4-8. Szkoła podstawowa / klasa 5 / historia; Rok wydania: 2022; Oprawa: miękka;
Projekt wspólnego opracowania przez Polaków i Niemców podręcznika do historii Europy to kontynuacja dialogu, który od dziesięcioleci prowadzą historycy, geografowie oraz dydaktycy obu krajów, zwłaszcza w ramach Wspólnej Polsko-Niemieckiej Komisji...
81.20 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Europa. Nasza historia. Klasa 6. Szkoła podstawowa. Podręcznik
praca zbiorowa

Europa. Nasza historia. Klasa 6. Szkoła podstawowa. Podręcznik

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Klasy 4-8. Szkoła podstawowa / klasa 6 / historia; Rok wydania: 2022; Oprawa: miękka;
Podręcznik Europa. Nasza historia do kl. 6 szkoły podstawowej jest drugą częścią polsko-niemieckiego projektu podręczników do historii, powstałego pod patronatem Wspólnej Polsko-Niemieckiej Komisji Podręcznikowej Historyków i Geografów. Przedstawia...
81.20 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Aplikacje internetowe Podręcznik do nauki zawodu. Kwalifikacja E.14.3. Technik informatyk. Szkoła ponadgimnazjalna

Aplikacje internetowe Podręcznik do nauki zawodu. Kwalifikacja E.14.3. Technik informatyk. Szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik dla techników i szkół policealnych realizujący treści z zakresu 3 części kwalifikacji E.14 (Aplikacje internetowe). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do tworzenia aplikacji internetowych opartych na dwóch...
81.20 
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja T.12.3

Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja T.12.3

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.12 (Organizacja usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przyjmowania i...
80.46 
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja TG.07 Podręcznik cz. 2. Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz

Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja TG.07 Podręcznik cz. 2. Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2018; Oprawa: miękka;
W podręczniku omówiono zagadnienia zawarte w opisie kwalifikacji TG.07. Skoncentrowano się na przedstawieniu grup surowców i sposobów ich przetwarzania w trakcie przygotowywania produktów i półproduktów gastronomicznych. Wybrana przez...
80.31 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka książki - Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja TG.07. Podręcznik cz. 1. Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz

Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja TG.07. Podręcznik cz. 1. Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2018; Oprawa: miękka;
W podręczniku omówiono zagadnienia z zakresu PDG, KPS, BHP oraz kwalifikacji TG07, która dotyczy wyposażenia zakładów gastronomicznych. Publikacja stanowi swoisty przewodnik dla osoby kształcącej się w zawodzie kucharza lub technika żywienia...
80.31 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12.cz.1

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12.cz.1

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2020; Oprawa: miękka;
Specjalistki od żywienia i zdrowego trybu życia przedstawiają dokładną analizę składników odżywczych oraz normy i zalecenia dotyczące ich spożycia. Koncentrują się na problematyce zdrowia, omawiają różnorodne diety chroniące przed chorobami, a także...
80.31 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Tworzenie stron i aplikacji internetowych. Kwalifikacja INF.03 cz. 1

Tworzenie stron i aplikacji internetowych. Kwalifikacja INF.03 cz. 1

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2020; Oprawa: miękka;
Podręcznik dla techników informatyków i techników programistów poświęcony projektowaniu stron internetowych. Zawiera informacje dotyczące standardów dokumentów hipertekstowych, stosowania języka HTML do tworzenia stron internetowych, m.in....
80.31 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Organizacja i kontrola robót budowlanych BUD.14/1

Organizacja i kontrola robót budowlanych BUD.14/1

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2020; Oprawa: miękka;
Podręcznik wprowadza w zagadnienia dotyczące mechaniki budowli. Omawia szczegółowo statykę sił, typy układów sił, zasady sporządzania wykresów sił przekrojowych. Przedstawia belki statycznie wyznaczalne i niewyznaczalne, łuki oraz kratownice. Publikacja...
80.31 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Organizacja transprotu. Kwalifikacja SPL.04. Podręcznik 1

Organizacja transprotu. Kwalifikacja SPL.04. Podręcznik 1

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2020; Oprawa: miękka;
Podręcznik znanych autorów przeznaczony dla uczniów kształcących się w zawodzie technik logistyk, opracowany zgodnie z podstawą programową 2019. Niezbędny, by dobrze przygotować się do obowiązkowego egzaminu zawodowego z kwalifikacji...
80.31 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Prowadzenie spraw kadrowo-płacowych. Kwalifikacja EKA.05./2

Prowadzenie spraw kadrowo-płacowych. Kwalifikacja EKA.05./2

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2020; Oprawa: miękka;
Podręcznik znanych autorów przeznaczony dla uczniów kształcących się w zawodach technik ekonomista i technik rachunkowości, opracowany zgodnie z nową podstawą programową 2019. Zawód technik rachunkowości po raz pierwszy nauczany w...
80.31 
Wyślemy w czasie: 24 h

Strona 4 z 168 : «pierwsza...23456...ostatnia» (3351 pozycji)