pokaz koszyk
rozwiń menu

Wydawnictwo REA - strona 34


okładka książki - Białek ratuje Złotoskrzydłą. Seria: Zaczynam samodzielnie czytać

Białek ratuje Złotoskrzydłą. Seria: Zaczynam samodzielnie czytać

Książka. Wydawnictwo: REA; Kategoria: Książki / Dla dzieci / Literatura dziecięca; Rok wydania: 2010; Oprawa: twarda;
Seria o kucyku Białku jest dedykowana szczególnie dzieciom, które właśnie uczą się czytać. Celowo dobrana wielkość liter, przejrzysta konstrukcja zań, fascynujące przygody - to wszystko wzmacnia koncentrację i pozwala dzieciom uniknąć znużenia,...
pozycja niedostępna

okładka książki - Białek i niesforny kociak. Seria: Zaczynam samodzielnie czytać

Białek i niesforny kociak. Seria: Zaczynam samodzielnie czytać

Książka. Wydawnictwo: REA; Kategoria: Książki / Dla dzieci / Literatura dziecięca; Rok wydania: 2010; Oprawa: twarda;
Seria o kucyku Białku jest dedykowana szczególnie dzieciom, które właśnie uczą się czytać. Celowo dobrana wielkość liter, przejrzysta konstrukcja zań, fascynujące przygody - to wszystko wzmacnia koncentrację i pozwala dzieciom uniknąć znużenia,...
pozycja niedostępna

okładka książki - Sennik. Wielka księga snów

Sennik. Wielka księga snów

Książka. Wydawnictwo: REA; Kategoria: Książki / Poradniki / Psychologia i rodzina; Rok wydania: 2010; Oprawa: twarda;
WIELKA KSIĘGA SNÓW jest owocem sześciu lat pracy, podczas których autor zgłębił prawie 80 różnojęzycznych słowników interpretacji snów. Wśród nich znajdowały się księgi ze starożytnego Egiptu, Grecji i Rzymu, z czasów średniowiecza w Europie i...
pozycja niedostępna

okładka książki - Obsługa ruchu turystycznego cz. 2. Podręcznik

Obsługa ruchu turystycznego cz. 2. Podręcznik

Książka. Wydawnictwo: REA; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2010; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie technik obsługi turystycznej oraz studentów kierunków...
pozycja niedostępna

okładka książki - Obsługa ruchu turystycznego cz. 1. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik

Obsługa ruchu turystycznego cz. 1. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik

Książka. Wydawnictwo: REA; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2012; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do zawodu technik obsługi turystycznej na poziomie technikum i szkoły...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Wobei kann ich helfen? Język niemiecki zawodowy dla zawodu technik hotelarstwa. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik cz. 2 (+ CD)

Wobei kann ich helfen? Język niemiecki zawodowy dla zawodu technik hotelarstwa. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik cz. 2 (+ CD)

Podręcznik. Wydawnictwo: REA; Kategoria: Podręczniki / Języki obce / język niemiecki; Rok wydania: 2010; Oprawa: miękka;
Podręcznik zawiera branżowe słownictwo hotelarskie i przeznaczony jest dla uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Część 2 obejmuje zagadnienia dotyczące ubiegania się o pracę w hotelu oraz obsługi gości w trakcie pobytu w...
pozycja niedostępna

okładka książki - Marketing usług turystycznych. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik przeznaczony do zawodu technik obsługi turystycznejPodręcznik

Marketing usług turystycznych. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik przeznaczony do zawodu technik obsługi turystycznejPodręcznik

Książka. Wydawnictwo: REA; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2010; Oprawa: miękka;
Podręcznik adresowany do uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie - technik obsługi turystycznej. Z podręcznika mogą również korzystać uczniowie szkół hotelarskich, gastronomicznych i studenci oraz managerowie zainteresowani tematyką...
pozycja niedostępna

okładka książki - Fryzjerstwo. Ćwiczenia, pytania, testy kontrolne z działów 10-13 przygotowujące do egzaminu zawodowego

Fryzjerstwo. Ćwiczenia, pytania, testy kontrolne z działów 10-13 przygotowujące do egzaminu zawodowego

Książka. Wydawnictwo: REA; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2010; Oprawa: miękka;
Ćwiczenia skierowane są do osób kształcących się w zawodzie fryzjer/fryzjerka. Ćwiczenia zostały dostosowane do treści podstawy programowej kształcenia w zawodzie: fryzjer i technik usług fryzjerskich. Ćwiczenia podzielono na działy: 1: orientacja...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Niemieski w cztery tygodnie. Wersja multimedialna (+ CD + kaseta)

Niemieski w cztery tygodnie. Wersja multimedialna (+ CD + kaseta)

Podręcznik. Wydawnictwo: REA; Kategoria: Podręczniki / Języki obce / język niemiecki; Rok wydania: 2005; Oprawa: miękka;
Podstawowe kursy językowe adresowane do osób rozpoczynających naukę na poziomie podstawowym. Pozwalają na opanowanie podstaw języka w ciągu czterech tygodni po dokładnym przećwiczeniu materiału zawartego w 28 lekcjach. Teksty zawarte w...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Polnisch in 4 Wochen / Język polski w 4 tygodnie

Polnisch in 4 Wochen / Język polski w 4 tygodnie

Podręcznik. Wydawnictwo: REA; Kategoria: Podręczniki / Języki obce / język polski dla obcokrajowców; Rok wydania: 2004; Oprawa: miękka;
Intensywny kurs Język polski w 4 tygodnie w jęz. niemieckim. Do książki dołączono dwie płyty CD Kurs w jęz. niemieckim oraz Program...
pozycja niedostępna

okładka książki - Podstawy żywienia człowieka 2. Podręcznik. Podstawy żywienia i higieny

Podstawy żywienia człowieka 2. Podręcznik. Podstawy żywienia i higieny

Książka. Wydawnictwo: REA; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2010; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauczania przedmiotu Podstawy żywienia człowieka w zawodach: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego i kelner. Zawiera on m. in. podstawowe wiadomości na temat składników odżywczych, gospodarki wodnej i energetycznej...
pozycja niedostępna

okładka książki - Podstawy żywienia człowieka 1. Podręcznik. Podstawy żywienia i higieny

Podstawy żywienia człowieka 1. Podręcznik. Podstawy żywienia i higieny

Książka. Wydawnictwo: REA; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2010; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz kelner. Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową oraz standardami wymagań egzaminacyjnych dla...
pozycja niedostępna

okładka książki - Produkcja roślinna cz. 3. Podręcznik

Produkcja roślinna cz. 3. Podręcznik

Książka. Wydawnictwo: REA; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2010; Oprawa: miękka;
W niniejszej części podręcznika autorzy omawiają następujące zagadnienia: hodowla roślin, nasiennictwo, znaczenie oraz wykorzystanie użytków zielonych, produkcja roślinna w rolnictwie...
pozycja niedostępna

okładka książki - Produkcja roślinna cz. 2. Podręcznik

Produkcja roślinna cz. 2. Podręcznik

Książka. Wydawnictwo: REA; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2010; Oprawa: miękka;
Podręcznik w niniejszej części jest poświęcony technologiom produkcji roślin uprawnych z uwzględnieniem m.in. Ich znaczenia gospodarczego, charakterystyki biologicznej i użytkowej, wymagań klimatyczno -...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - How can I help you? Part 2. Język angielski zawodowy dla zawodu technik hotelarstwa (+ CD)

How can I help you? Part 2. Język angielski zawodowy dla zawodu technik hotelarstwa (+ CD)

Podręcznik. Wydawnictwo: REA; Kategoria: Podręczniki / Języki obce / język angielski; Rok wydania: 2010; Oprawa: miękka;
Podręcznik zawiera branżowe słownictwo hotelarskie i przeznaczony jest dla uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Został przygotowany zgodnie z podstawa programową kształcenia...
pozycja niedostępna

okładka książki - Technika w produkacji cukierniczej. Podręcznik dla zawodu cukiernik. Zasadnicza szkoła zawodowa

Technika w produkacji cukierniczej. Podręcznik dla zawodu cukiernik. Zasadnicza szkoła zawodowa

Książka. Wydawnictwo: REA; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2010; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach do nauczania zawodu cukiernik na poziomie szkoły zasadniczej i szkoły...
pozycja niedostępna

okładka książki - Ekonomia i prawo w hotelarstwie. Podręcznik

Ekonomia i prawo w hotelarstwie. Podręcznik

Książka. Wydawnictwo: REA; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2010; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach do nauczania zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum i szkoły policealnej. Numer dopuszczenia:...
pozycja niedostępna

okładka książki - Białek spotyka Karmel. Seria: Zaczynam samodzielnie czytać

Białek spotyka Karmel. Seria: Zaczynam samodzielnie czytać

Książka. Wydawnictwo: REA; Kategoria: Książki / Dla dzieci / Literatura dziecięca; Rok wydania: 2009; Oprawa: twarda;
Cykl polecany szczególnie dzieciom które czytają od niedawna. Forma wypowiedzi, grafika i przemyślana typografia sprawiają, że mały czytelnik łatwo koncentruje się nad lekturą. Już po przeczytaniu pierwszego opowiadania dzieci bez...
pozycja niedostępna

okładka książki - Łosoś i pstrąg. Przygotowanie i podawanie- porady profesjonalistów

Łosoś i pstrąg. Przygotowanie i podawanie- porady profesjonalistów

Książka. Wydawnictwo: REA; Kategoria: Książki / Poradniki / Kuchnia; Rok wydania: 2010; Oprawa: miękka;
Łosoś, pstrąg... - chyba nie znajdzie się osoba, która odmówiłaby skosztowania dań z tych...
pozycja niedostępna

okładka książki - Grill czyli ruszt. Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów

Grill czyli ruszt. Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów

Książka. Wydawnictwo: REA; Kategoria: Książki / Poradniki / Kuchnia; Rok wydania: 2010; Oprawa: miękka;
Radość ze spotkania przy grillu w gronie rodziny czy przyjaciół będzie niewątpliwie większa gdy współbiesiadnicy pochwalą nas za nowe wspaniałe wrażenia smakowe. Żeby pikantne żeberka wieprzowe kurczaki na ostro wołowe steki z pieprzem oraz rybne...
pozycja niedostępna

Strona 34 z 61 : «pierwsza...3233343536...ostatnia» (1211 pozycji)