pokaz koszyk
rozwiń menu
Księgarnia »
Wydawnictwa »
Format AB

Wydawnictwo Format AB


okładka podręcznika - Kwalifikacja HGT.03. Testy i zadania do egzaminu

Kwalifikacja HGT.03. Testy i zadania do egzaminu

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2022; Oprawa: miękka;
Kwalifikacja HGT.03. Testy i zadania przygotowujące do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie TESTY I ZADANIA PRZYGOTOWUJĄCE DO EGZAMINU POTWIERDZAJĄCEGO KWALIFIKACJE W ZAWODZIE, przeznaczone dla zawodów technik...
41.30 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. HGT.02. cz.2
praca zbiorowa

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. HGT.02. cz.2

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2024; Oprawa: miękka;
Wobec zmian, które nastąpiły w podstawach programowych i programach nauczania zmieniliśmy tytuł podręcznika Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 2 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem na Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 2...
58.91 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. HGT.02. cz.1
praca zbiorowa

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. HGT.02. cz.1

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2024; Oprawa: miękka;
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 1. Kw. HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dańWobec zmian, które nastąpiły w podstawach programowych i programach nauczania zmieniliśmy tytuł podręcznika Żywienie i usługi...
55.68 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 3
praca zbiorowa

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 3

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2024; Oprawa: miękka;
Wobec zmian, które nastąpiły w podstawach programowych i programach nauczania zmieniliśmy tytuł podręcznika Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 3 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem na Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 3...
53.54 
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez i usług turystycznych cz. 2

Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez i usług turystycznych cz. 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2023; Oprawa: miękka;
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez i usług turystycznych to najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.08. Podręcznik zostanie wydany w dwóch częściach i...
53.54 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka książki - Organizacja spotkań biznesowych i konferencji

Organizacja spotkań biznesowych i konferencji

Książka. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Książki / Ekonomia i biznes / Zarządzanie i marketing; Rok wydania: 2023; Oprawa: miękka;
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji to podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie dodatkowych umiejętności zawodowych jako rozszerzenie programu kształcenia w tym zawodzie, zgodnie z...
45.66 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.

Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2023; Oprawa: miękka;
Testy przeznaczone dla zawodu technik hotelarstwa, w zakresie kwalifikacji HGT.06. Realizacja usług w recepcji. Książka zawiera 5 przykładowych egzaminów potwierdzających kwalifikacje w zawodzie, w skład skład jednego egzaminu wchodzą: testy (40...
41.78 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez i usług turystycznych cz. 1 HGT.08.

Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez i usług turystycznych cz. 1 HGT.08.

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2022; Oprawa: miękka;
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez i usług turystycznych to najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.08.Podręcznik zostanie wydany w dwóch częściach (planowany termin...
48.92 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz. 1

Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz. 1

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2021; Oprawa: miękka;
Najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.07. Przygotowanie imprez i usług turystycznych.Podręcznik został wydany w dwóch częściach i przygotowany zgodnie z aktualną podstawą...
46.74 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz. 2

Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz. 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2021; Oprawa: miękka;
Najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.07. Przygotowanie imprez i usług turystycznych.Podręcznik został wydany w dwóch częściach i przygotowany zgodnie z aktualną podstawą...
40.52 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Pracownia hotelarska. HGT.06

Pracownia hotelarska. HGT.06

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2021; Oprawa: miękka;
NOWA PODSTAWA PROGRAMOWA (z 2019 roku)!Ćwiczenia Pracownia hotelarska przeznaczone są do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu HGT.06. Realizacja usług w recepcji, do rozwiązywania podczas zajęć w pracowniach, ale...
50.00 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego Kwalifikacja HGT.06.

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego Kwalifikacja HGT.06.

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2021; Oprawa: miękka;
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.06. Realizacja usług w recepcji. Zawiera 5 zestawów. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W skład jednego zestawu wchodzą: testy...
34.78 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego HGT.03.

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego HGT.03.

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2020; Oprawa: miękka;
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r.Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Zawiera 5 zestawów. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i...
31.62 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka książki - Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.

Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.

Książka. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Książki / Ekonomia i biznes / Turystyka; Rok wydania: 2020; Oprawa: miękka;
DOKUMENTACJA HOTELOWA do kwalifikacji HGT.06. Realizacja usług w recepcji to nowoczesne, kolorowe, dostosowane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają aż 75 zupełnie nowych zadań oraz formularzy dokumentów hotelowych do wypełnienia....
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03

Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2020; Oprawa: miękka;
DOKUMENTACJA HOTELOWA do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to nowoczesne, kolorowe, dostosowane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają aż 72 zupełnie nowe zadania oraz formularze...
43.48 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Realizacja usług w recepcji cz.1

Realizacja usług w recepcji cz.1

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2020; Oprawa: miękka;
Realizacja usług w recepcji jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie,...
40.52 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Realizacja usług w recepcji cz.2

Realizacja usług w recepcji cz.2

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2020; Oprawa: miękka;
Realizacja usług w recepcji jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie,...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Pracownia gastronomiczna cz. 1. Kwalifikacja HGT.02

Pracownia gastronomiczna cz. 1. Kwalifikacja HGT.02

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2020; Oprawa: miękka;
Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna oraz pracownia technologii gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań. Jest opracowana do nowej podstawy programowej,...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. Ćwiczenia

Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. Ćwiczenia

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Ćwiczenia Pracownia hotelarska przeznaczone są do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie, do rozwiązywania podczas zajęć w pracowniach, ale świetnie sprawdzą się...
50.00 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie cz. 1

Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie cz. 1

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej. Publikacja została przygotowana zgodnie...
44.47 
Wyślemy w czasie: 24 h

Strona 1 z 4 : 1234...ostatnia» (71 pozycji)