Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Format AB |
Rok wyd.: | 2017 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 212 s. |
Wymiar: | 165x240 mm |
EAN: | 9788389184719 |
ISBN: | 978-83-8918-471-9 |
Data: | 2017-03-28 |
Opis podręcznika:
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404 w zakresie kwalifikacji: T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych oraz T.6. Sporządzanie potraw i napojów.
Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 7 lutego 2012 r. w sprawie podstawy programowej kształcenia w zawodach.
Podręcznik ma na celu przekazanie wiedzy na temat kompleksowej i profesjonalnej obsługi klienta w branży gastronomicznej oraz przygotowanie ucznia do jej praktycznego wykorzystania. Treść merytoryczną publikacji wzbogacają zdjęcia, rysunki i tabele, co pozwala na szybkie i efektywne przyswajanie materiału. Informacje teoretyczne poparto licznymi przykładami ilustrującymi różnorodne sposoby ich funkcjonalnego zastosowania. Pozycję tę rekomendujemy nie tylko uczniom techników żywienia i usług gastronomicznych, lecz także osobom pracującym w branży gastronomicznej.
Podręcznik „Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej” - oprawa miękka - Wydawca: Format AB. Cena 41.30 zł. Zapraszamy na zakupy!