pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii

Dane szczegółowe:
Wydawca: Format AB
Rok wyd.: 2017
Oprawa: miękka
Ilość stron: 322 s.
Wymiar: 165x240 mm
EAN: 9788389184764
ISBN: 978-83-8918-476-4
Data: 2017-03-28
Cena wydawcy: 33.80 złpozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. V Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:
(PDG). Podejmowanie i prowadzenie działalności gospodarczej
(KPS). Kompetencje personalne i społeczne
(OMZ). Organizacja pracy małych zespołów
Publikacja została przygotowana zgodnie z obecnie obowiązującą podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, opracowaną na podstawie rozporządzenia Ministra Edukacji Narodowej z 7 lutego 2012 r. w sprawie podstawy programowej kształcenia w zawodach, oraz uwzględnia stan prawny z lutego 2016 r.

Niniejszy podręcznik ma na celu przekazanie wiedzy, tak by uczeń zdobył umiejętności niezbędne do prowadzenia działalności gospodarczej w gastronomii. Treść merytoryczną podręcznika wzbogacają zdjęcia, rysunki i tabele, co pozwala na szybkie i efektywne przyswajanie materiału. Wiedza teoretyczna została wsparta licznymi przykładami wskazującymi na różnorodne sposoby jej praktycznego zastosowania. Polecamy tę publikację nie tylko uczniom techników żywienia i usług gastronomicznych, lecz także osobom pracującym w gastronomii.

Podręcznik „Żywienie i usługi gastronomiczne cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii” - oprawa miękka - Wydawca: Format AB.