pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii

Dane szczegółowe:
Wydawca: Format AB
Rok wyd.: 2017
Oprawa: miękka
Ilość stron: 248 s.
Wymiar: 165x240 mm
EAN: 9788389184726
ISBN: 978-83-8918-472-6
Data: 2017-03-28
41.75 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 24 h

Opis podręcznika:

Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:
PKZ(T.h) Umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych.

Publikacja została przygotowana zgodnie z obecnie obowiązującą podstawą programową kształcenia w tym zawodzie oraz uwzględnia stan prawny na 16.10.2016 r.

Podręcznik „Żywienie i usługi gastronomiczne cz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii” - oprawa miękka - Wydawca: Format AB. Cena 41.75 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.