podręcznik: Żywienie i usługi gastronomiczne cz. III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Dane szczegółowe: Wydawca: Format AB Rok wyd.: 2017 Oprawa: miękka Ilość stron: 320 s.Wymiar: 165x240 mm EAN: 9788389184689 ISBN: 978-83-8918-468-9 Data: 2017-03-28
Cena wydawcy: 28.60 zł pozycja niedostępna
Produkt, książka chwilowo niedostępna lub nakład wyczerpany
UWAGA! Jeśli chcecie Państwo otrzymać informacje o pojawieniu się tego produktu w naszej ofercie,
prosimy o podanie swojego adresu e-mail.
×
1 / 1
Opis podręcznika: Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.
Podręcznik „Żywienie i usługi gastronomiczne cz. III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem” - oprawa miękka - Wydawca: Format AB.
Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
- autor m.in.:
Kupujący tę pozycję zamówili również:
Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
Jan Gawędzki, Małgorzata Kulczak, Józef Korczak
Produkty podobne:
Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
Iwona Namysław, Lidia Górska
Beata Sawicka, Beata Bilska, Agnieszka Tul-Krzyszczuk, Monika Świątkowska, Hanna Górska-Warsewicz