podręcznik:
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Format AB |
Rok wyd.: | 2018 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 280 s. |
Wymiar: | 165x235 mm |
EAN: | 9788389184795 |
ISBN: | 978-83-8918-479-5 |
Data: | 2018-10-29 |
34.58
pozycja dostępna
Wyślemy w czasie: 1-3 dni
×
Opis podręcznika:
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII Usługi gastronomiczne to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 7 lutego 2012 r. w sprawie podstawy programowej kształcenia w zawodach (Dz. U. z17.02.2012 r. poz. 184) oraz ze stanem prawnym obowiązującym w styczniu 2017 roku.
Podręcznik „Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII” - oprawa miękka - Wydawca: Format AB. Cena 34.58 zł. Zapraszamy na zakupy!