pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych cz. 1. Technikum

Dane szczegółowe:
Wydawca: Format AB
Rok wyd.: 2013
Oprawa: miękka
Ilość stron: 120 s.
Wymiar: 165x240 mm
EAN: 9788389184467
ISBN: 978-83-8918-446-7
Data: 2016-06-15
Cena wydawcy: 26.00 złpozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Zbiór autorstwa Elżbiety Żochowskiej przeznaczony dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W książce zamieszczone są odpowiedzi do wszystkich zadań.

Podręcznik „Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych cz. 1. Technikum” - oprawa miękka - Wydawca: Format AB.