podręcznik:
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych cz. 1. Technikum
autor:
Elżbieta Żochowska
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Format AB |
Rok wyd.: | 2013 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 120 s. |
Wymiar: | 165x240 mm |
EAN: | 9788389184467 |
ISBN: | 978-83-8918-446-7 |
Data: | 2016-06-15 |
Cena wydawcy: 26.00 złpozycja niedostępna
×
Opis podręcznika:
Zbiór autorstwa Elżbiety Żochowskiej przeznaczony dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W książce zamieszczone są odpowiedzi do wszystkich zadań.
Podręcznik „Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych cz. 1. Technikum” - oprawa miękka - Wydawca: Format AB.