podręcznik:
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych cz. 2
autor:
Elżbieta Żochowska
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Format AB |
Rok wyd.: | 2014 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 122 s. |
Wymiar: | 145x205 mm |
EAN: | 9788389184580 |
ISBN: | 978-83-8918-458-0 |
Data: | 2015-04-20 |
Cena wydawcy: 26.58 złpozycja niedostępna
×
Opis podręcznika:
Druga część zbioru przeznaczonego dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W książce zamieszczone są odpowiedzi do wszystkich zadań. Rok wydania: 2014.
Podręcznik „Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych cz. 2” - oprawa miękka - Wydawca: Format AB.