podręcznik:
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.10. Organizacja usług gastronomicznych. Technikum
autor:
Wioletta Rutkowska
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Format AB |
Rok wyd.: | 2016 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 158 s. |
Wymiar: | 170x240 mm |
EAN: | 9788389184627 |
ISBN: | 978-83-8918-462-7 |
Data: | 2016-06-15 |
Cena wydawcy: 26.00 złpozycja niedostępna
×
Opis podręcznika:
Zbiór autorstwa Wioletty Rutkowskiej przeznaczony dla zawodu kelner. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W książce zamieszczone są odpowiedzi do zadań.
Podręcznik „Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.10. Organizacja usług gastronomicznych. Technikum” - oprawa miękka - Wydawca: Format AB.