pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Usługi gastronomiczne. Podręcznik. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.3

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2017
Oprawa: miękka
Ilość stron: 496 s.
Wymiar: 170x245 mm
EAN: 978830215039551
ISBN: 978-83-0215-039-5
Data: 2015-08-18
Cena wydawcy: 49.20 złpozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych).

Obejmuje tematy dotyczące działalności usługowej zakładów gastronomicznych, marketingu i planowania usług gastronomicznych, zasad kalkulacji rozliczania usług gastronomicznych, systemów i programów komputerowych dla gastronomii, systemów obsługi w zakładach gastronomicznych, wyposażenia do obsługi gości, przygotowania pracowników do obsługi gości, przygotowania sali restauracyjnej do obsługi gości, przebiegu obsługi gości w restauracji, metod obsługi gości, organizowania okolicznościowych przyjęć stojących, zasiadanych, mieszanych, organizowanie szkoleń i konferencji, organizowanie przyjęć dyplomatycznych, usług cateringowych.

Podręcznik „Usługi gastronomiczne. Podręcznik. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.3” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.