podręcznik:
Usługi gastronomiczne. Kwalifikacja T.15.3. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
autor:
Anna Kmiołek
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP |
Rok wyd.: | 2013 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 168 s. |
Wymiar: | 170x240 mm |
EAN: | 978830213592751 |
ISBN: | 978-83-0213-592-7 |
Data: | 2013-10-11 |
Cena wydawcy: 44.30 złpozycja niedostępna
×
Opis podręcznika:
Podręcznik do nauki: przygotowywania oferty usług gastronomicznych, planowania działań związanych z promocją gastronomii, kalkulacji kosztów, prowadzenia sprzedaży, doboru metod i technik obsługi, przygotowywania miejsca wykonania usług, sposobów doboru i właściwego użytkowania urządzeń i sprzętu do wykonywania usług gastronomicznych.
Podręcznik „Usługi gastronomiczne. Kwalifikacja T.15.3. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.