pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Usługi gastronomiczne. Kwalifikacja T.15.3. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2013
Oprawa: miękka
Ilość stron: 168 s.
Wymiar: 170x240 mm
EAN: 978830213592751
ISBN: 978-83-0213-592-7
Data: 2013-10-11
Cena wydawcy: 44.30 złpozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Podręcznik do nauki: przygotowywania oferty usług gastronomicznych, planowania działań związanych z promocją gastronomii, kalkulacji kosztów, prowadzenia sprzedaży, doboru metod i technik obsługi, przygotowywania miejsca wykonania usług, sposobów doboru i właściwego użytkowania urządzeń i sprzętu do wykonywania usług gastronomicznych.

Podręcznik „Usługi gastronomiczne. Kwalifikacja T.15.3. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.