pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Testy przygotowujące do egzaminu z kwalifikacji T.6 Sporządzanie potraw i napojów

Dane szczegółowe:
Wydawca: eMPi2 Mariana Pietraszewskiego
Rok wyd.: 2015
Oprawa: miękka
Ilość stron: 88 s.
Wymiar: 170x240 mm
EAN: 9788365149015
ISBN: 978-83-6514-901-5
Data: 2015-07-01
Cena wydawcy: 16.00 złpozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Zbiór zadań testowych i praktycznych przygotowujących do egzaminu; kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów - zawód kucharz i technik żywienia i usług gastronomicznych.

Zbiór zawiera dziewięć zestawów przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Każdy zestaw zawiera 40 zadań testowych oraz jedno zadanie praktyczne. Testy zostały przygotowane zgodnie z podstawami programowymi dla kucharza i dla technika żywienia i usług gastronomicznych.

Podręcznik „Testy przygotowujące do egzaminu z kwalifikacji T.6 Sporządzanie potraw i napojów” - oprawa miękka - Wydawca: eMPi2 Mariana Pietraszewskiego.