podręcznik:
Testy przygotowujące do egzaminu z kwalifikacji T.6 Sporządzanie potraw i napojów
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | eMPi2 Mariana Pietraszewskiego |
Rok wyd.: | 2015 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 88 s. |
Wymiar: | 170x240 mm |
EAN: | 9788365149015 |
ISBN: | 978-83-6514-901-5 |
Data: | 2015-07-01 |
Cena wydawcy: 16.00 złpozycja niedostępna
×
Opis podręcznika:
Zbiór zadań testowych i praktycznych przygotowujących do egzaminu; kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów - zawód kucharz i technik żywienia i usług gastronomicznych.Zbiór zawiera dziewięć zestawów przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Każdy zestaw zawiera 40 zadań testowych oraz jedno zadanie praktyczne. Testy zostały przygotowane zgodnie z podstawami programowymi dla kucharza i dla technika żywienia i usług gastronomicznych.
Podręcznik „Testy przygotowujące do egzaminu z kwalifikacji T.6 Sporządzanie potraw i napojów” - oprawa miękka - Wydawca: eMPi2 Mariana Pietraszewskiego.