podręcznik:
Testy przygotowujące do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | eMPi2 Mariana Pietraszewskiego |
Rok wyd.: | 2016 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 99 s. |
Wymiar: | 165x235 mm |
EAN: | 9788365149213 |
ISBN: | 978-83-6514-921-3 |
Data: | 2016-09-06 |
Cena wydawcy: 17.00 złpozycja niedostępna
×
Opis podręcznika:
240 zadań testowych
6 zadań praktycznych
oprawa miękka
Zbiór zawiera sześć zestawów przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Każdy zestaw zawiera 40 zadań testowych oraz jedno zadanie praktyczne. Testy zostały przygotowane zgodnie z podstawą programową dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych.
Podręcznik „Testy przygotowujące do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych” - oprawa miękka - Wydawca: eMPi2 Mariana Pietraszewskiego.