pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Testy i zadania praktyczne. Technik technologii żywności. Kwalifikacja T.4

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2015
Oprawa: miękka
Ilość stron: 112 s.
Wymiar: 170x242 mm
EAN: 9788302150326
ISBN: 978-83-0215-032-6
Data: 2015-08-12
Cena wydawcy: 35.10 złpozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Publikacja przygotowuje do egzaminu w zakresie kwalifikacji T.4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Zawiera pięć zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 zadań jednokrotnego wyboru, i jedno zadanie praktyczne. Ponadto publikacja zawiera klucz odpowiedzi do testów, rozwiązania do zadań praktycznych, a także zasady przeprowadzania nowego egzaminu zawodowego i wymagania, które zgodnie z nową podstawą programową musi spełniać kandydat na cukiernika. Testy i zadania praktyczne obejmują cały zakres kwalifikacji T.4, zostały przygotowane zgodnie z wymogami nowego egzaminu zawodowego.    

Podręcznik „Testy i zadania praktyczne. Technik technologii żywności. Kwalifikacja T.4” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.