Testy i zadania praktyczne. Technik technologii żywności. Kwalifikacja T.4
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP |
Rok wyd.: | 2015 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 112 s. |
Wymiar: | 170x242 mm |
EAN: | 9788302150326 |
ISBN: | 978-83-0215-032-6 |
Data: | 2015-08-12 |
Opis podręcznika:
Publikacja przygotowuje do egzaminu w zakresie kwalifikacji T.4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Zawiera pięć zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 zadań jednokrotnego wyboru, i jedno zadanie praktyczne. Ponadto publikacja zawiera klucz odpowiedzi do testów, rozwiązania do zadań praktycznych, a także zasady przeprowadzania nowego egzaminu zawodowego i wymagania, które zgodnie z nową podstawą programową musi spełniać kandydat na cukiernika. Testy i zadania praktyczne obejmują cały zakres kwalifikacji T.4, zostały przygotowane zgodnie z wymogami nowego egzaminu zawodowego.
Podręcznik „Testy i zadania praktyczne. Technik technologii żywności. Kwalifikacja T.4” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.