podręcznik:
Testy i zadania praktyczne. Technik hotelarstwa. Egzamin zawodowy. Kwalifikacja T.11
autor:
Andrzej Rudziński
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP |
Rok wyd.: | 2016 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 96 s. |
Wymiar: | 170x240 mm |
EAN: | 978830214667153 |
ISBN: | 978-83-0214-667-1 |
Data: | 2014-04-28 |
Cena wydawcy: 30.70 złpozycja niedostępna
×
Opis podręcznika:
Publikacja zawiera 5 zestawów testowych przygotowujących do egzaminu zawodowego potwierdzającego kwalifikację T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji) w zawodzie technik hotelarstwa. Każdy zestaw składa się z 40 zadań testowych i zadania praktycznego z propozycją jego rozwiązania, sprawdzających wiedzę i umiejętności z zakresu zdawanej kwalifikacji. Zadania przygotowano zgodnie ze standardami wymagań egzaminacyjnych. Na końcu publikacji zamieszczono klucz odpowiedzi. Do każdego zdania praktycznego dołączono wzory dokumentów, których wypełnienie jest podstawą oceny przez egzaminatorów w trakcie praktycznej części egzaminu zawodowego w danej kwalifikacji.Publikacja umożliwia też zapoznanie się z nowymi przepisami i wymaganiami egzaminacyjnymi.
Podręcznik „Testy i zadania praktyczne. Technik hotelarstwa. Egzamin zawodowy. Kwalifikacja T.11” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.