pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja T.15

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2015
Oprawa: miękka
Ilość stron: 96 s.
Wymiar: 165x240 mm
EAN: 9788302150265
ISBN: 978-83-0215-026-5
Data: 2019-09-03
Cena wydawcy: 30.70 złpozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Publikacja przygotowuje do egzaminu w zakresie kwalifikacji T.15 (Organizacja żywienia i usług gastronomicznych). Zawiera pięć zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 zadań jednokrotnego wyboru, i jedno zadanie praktyczne. Ponadto publikacja zawiera klucz odpowiedzi do testów, rozwiązania do zadań praktycznych, a także zasady przeprowadzania nowego egzaminu zawodowego i wymagania, które według nowej podstawy programowej musi spełniać kandydat na technika żywienia i usług gastronomicznych. Testy i zadania praktyczne obejmują cały zakres kwalifikacji T.15. Zostały przygotowane zgodnie z wymogami egzaminu zawodowego.

Podręcznik „Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja T.15” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.