Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja T.15
Piotr Dominik
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP |
Rok wyd.: | 2015 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 96 s. |
Wymiar: | 165x240 mm |
EAN: | 9788302150265 |
ISBN: | 978-83-0215-026-5 |
Data: | 2019-09-03 |
Opis podręcznika:
Publikacja przygotowuje do egzaminu w zakresie kwalifikacji T.15 (Organizacja żywienia i usług gastronomicznych). Zawiera pięć zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 zadań jednokrotnego wyboru, i jedno zadanie praktyczne. Ponadto publikacja zawiera klucz odpowiedzi do testów, rozwiązania do zadań praktycznych, a także zasady przeprowadzania nowego egzaminu zawodowego i wymagania, które według nowej podstawy programowej musi spełniać kandydat na technika żywienia i usług gastronomicznych. Testy i zadania praktyczne obejmują cały zakres kwalifikacji T.15. Zostały przygotowane zgodnie z wymogami egzaminu zawodowego.
Podręcznik „Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja T.15” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.