podręcznik:
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i odpowiedziach. Zeszyt ćwiczeń cz. 2
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | eMPi2 Mariana Pietraszewskiego |
Rok wyd.: | 2014 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 144 s. |
Wymiar: | 165x235 mm |
EAN: | 9788389287526 |
ISBN: | 978-83-8928-752-6 |
Data: | 2015-05-12 |
25.57
pozycja dostępna
Wyślemy w czasie: 24 h
×
Opis podręcznika:
Zeszyt ćwiczeń zawiera zestawy zadań teoretycznych i ćwiczeń praktycznych z technologii gastronomicznej z towaroznawstwem z zakresu zastosowania mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny oraz drobiu i ryb w technologii gastronomicznej, techniki wykonywania potraw półmięsnych, barowych i dań garmażeryjnych oraz deserów i napojów. Obejmuje również charakterystykę zywienia dietetycznego. W każdym temacie zamieszczono różne typy zadań testowych pomagających w przygotowaniu do egzaminu zawodowego i oznaczonych ikoną: Sprawdź, czy wiesz.Zeszyt przeznaczony jest dla uczniów kształcących się w zawodzie kucharz małej gastronomii, ale może być wykorzystywany w nauczaniu innych zawodów gastronomicznych, takze na poziomie technikum (np. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych).
Podręcznik „Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i odpowiedziach. Zeszyt ćwiczeń cz. 2” - oprawa miękka - Wydawca: eMPi2 Mariana Pietraszewskiego. Cena 25.57 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.