podręcznik:
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik cz. 2
autor:
Krystyna Flis, Aleksander Procner

Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP |
Rok wyd.: | 2009 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 296 s. |
Wymiar: | 145x205 mm |
EAN: | 9788302028625 |
ISBN: | 978-83-0202-862-5 |
Data: | 2015-11-19 |
pozycja niedostępna
×
Opis podręcznika:
W książce omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny.Książka przeznaczona dla uczniów technikum, zawód - technik żywienia i gospodarstwa domowego.
Podręcznik „Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik cz. 2” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.