pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik cz. 2

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2009
Oprawa: miękka
Ilość stron: 296 s.
Wymiar: 145x205 mm
EAN: 9788302028625
ISBN: 978-83-0202-862-5
Data: 2015-11-19
pozycja niedostępna

Opis podręcznika:

W książce omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny.

Książka przeznaczona dla uczniów technikum, zawód - technik żywienia i gospodarstwa domowego.

Podręcznik „Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik cz. 2” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.