podręcznik:
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. HGT.02. cz.1
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Format AB |
Rok wyd.: | 2024 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 290 s. |
Wymiar: | 238x163 mm |
EAN: | 9788366796096 |
ISBN: | 978-83-6679-609-6 |
Data: | 2024-10-07 |
55.68
pozycja dostępna
Wyślemy w czasie: 3-5 dni
×
Opis podręcznika:
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 1. Kw. HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań
Wobec zmian, które nastąpiły w podstawach programowych i programach nauczania zmieniliśmy tytuł podręcznika Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 1 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem na Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 1 Kwalifikacja HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań. Treść podręcznika pozostała bez zmian.
Podręcznik „Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. HGT.02. cz.1” - oprawa miękka - Wydawca: Format AB. Cena 55.68 zł. Zapraszamy na zakupy!