pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. HGT.02. cz.1

Dane szczegółowe:
Wydawca: Format AB
Rok wyd.: 2024
Oprawa: miękka
Ilość stron: 290 s.
Wymiar: 238x163 mm
EAN: 9788366796096
ISBN: 978-83-6679-609-6
Data: 2024-10-07
55.68 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 24 h

Opis podręcznika:

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 1. Kw. HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań

Wobec zmian, które nastąpiły w podstawach programowych i programach nauczania zmieniliśmy tytuł podręcznika Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 1 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem na Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 1 Kwalifikacja HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań. Treść podręcznika pozostała bez zmian.

Podręcznik „Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. HGT.02. cz.1” - oprawa miękka - Wydawca: Format AB. Cena 55.68 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.