pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Technologia gastronomiczna cz. 1. Kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2010
Oprawa: miękka
Ilość stron: 312 s.
Wymiar: 170x240 mm
EAN: 9788302112553
ISBN: 978-83-0211-255-3
Data: 2012-10-23
pozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne polecają serię podręczników do nauki technologii gastronomicznej w zawodach: technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz kucharz na poziomie technikum i szkoły policealnej.

Podręcznik „Technologia gastronomiczna cz. 1. Kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.