podręcznik:
Technologia gastronomiczna cz. 1. Kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego
autor:
Anna Kmiołek
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP |
Rok wyd.: | 2010 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 312 s. |
Wymiar: | 170x240 mm |
EAN: | 9788302112553 |
ISBN: | 978-83-0211-255-3 |
Data: | 2012-10-23 |
pozycja niedostępna
×
Opis podręcznika:
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne polecają serię podręczników do nauki technologii gastronomicznej w zawodach: technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz kucharz na poziomie technikum i szkoły policealnej.
Podręcznik „Technologia gastronomiczna cz. 1. Kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.