podręcznik:
Technika w produkcji cukierniczej. Podręcznik. Tom 1. Technik technologii żywności cukiernik. T.4. Szkoła ponadgimnazjalna
autor:
Katarzyna Kocierz
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP |
Rok wyd.: | 2019 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 288 s. |
Wymiar: | 170x245 mm |
EAN: | 9788302147371 |
ISBN: | 978-83-0214-737-1 |
Data: | 2023-07-14 |
Cena wydawcy: 57.60 złpozycja niedostępna
×
Opis podręcznika:
Podręcznik do nauki:
posługiwania się sprzętem i aparaturą kontrolno-pomiarową stosowaną w magazynach surowców cukierniczych,
dobierania maszyn, urządzeń i drobnego sprzętu cukierniczego do produkcji wyrobów cukierniczych,
dobierania urządzeń do ich przechowywania,
interpretacji rysunków technicznych, schematów maszyn, urządzeń stosowanych w produkcji wyrobów spożywczych, posługiwanie się instrukcjami,
obsługi maszyn stosowanych w produkcji oraz korzystania z dokumentacji technologicznej.
Podręcznik „Technika w produkcji cukierniczej. Podręcznik. Tom 1. Technik technologii żywności cukiernik. T.4. Szkoła ponadgimnazjalna” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.