Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | SBM |
Rok wyd.: | 2021 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 136 s. |
Wymiar: | 283x206 mm |
EAN: | 9788382220636 |
ISBN: | 978-83-8222-063-6 |
Data: | 2021-03-01 |
Cena wydawcy: 18.36 złpozycja niedostępna
×
Opis podręcznika:
Kompendium wiedzy, które pozwala bez wysiłku i stresu przygotować się do pisemnego egzaminu zawodowego w kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań. Publikacja stanowi nieocenioną pomoc w porządkowaniu wiedzy dla uczniów kierunków technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Książka została podzielona na rozdziały tożsame z efektami kształcenia zawartymi w podstawie programowej z 2019 roku. Cennym uzupełnieniem są umieszczone po każdym rozdziale przykładowe zadania z odpowiedziami ułatwiające utrwalanie wiedzy.
Podręcznik „Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz” - oprawa miękka - Wydawca: SBM.