Technik hotelowy. Obsługa gości. Kwalifikacja HGT.03. Podręcznik cz. 1
Witold Drogoń, Bożena Granecka-Wrzosek
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP |
Rok wyd.: | 2019 |
Oprawa: | miękka |
EAN: | 9788302183058 |
ISBN: | 978-83-0218-305-8 |
Data: | 2019-09-17 |
Opis podręcznika:
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji HGT.03 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).
Autorzy zamieścili w podręczniku informacje dotyczące klasyfikacji obiektów i usług hotelarskich, systemów i sieci hotelarskich, zasad bhp obowiązujących w branży. Omówili sposoby rozróżniania stanowisk pracy w dziale służby pięter, kwestie rodzajów jednostek mieszkalnych, prac porządkowych, technik sprzątania oraz obsługiwania sprzętu i urządzeń do utrzymywania czystości.
Podręcznik Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie z zakresu kwalifikacji HGT.03 to nieoceniona pomoc podczas realizacji nauki zawodu, opracowany pod kątem wszystkich efektów kształcenia i kryteriów weryfikacji opisanych w nowej podstawie programowej dla zawodu technik hotelarstwa. Publikacja jest ciekawa, absorbująca, uczy twórczo myśleć, umożliwia poznanie specyfiki branży hotelarskiej oraz ułatwia zrozumienie jej istoty. Każdy znajdzie w niej coś, co go zainteresuje, zainspiruje i pomoże w nauce zawodu.
Obowiązkowa pozycja w przygotowaniach do egzaminu zawodowego! Wiadomości teoretyczne wsparte licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami przybliżającymi praktyczne zastosowanie wiedzy.
Podręcznik „Technik hotelowy. Obsługa gości. Kwalifikacja HGT.03. Podręcznik cz. 1” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP. Cena 72.61 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.