Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 3. Wyposażenie zakładów gastronomicznych. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Kwalifikacja T.6.2
Marzanna T. Zienkiewicz
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP |
Rok wyd.: | 2016 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 184 s. |
Wymiar: | 170x245 mm |
EAN: | 978830213590354 |
ISBN: | 978-83-0213-590-3 |
Data: | 2014-01-24 |
Opis podręcznika:
Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do właściwego korzystania z pomieszczeń, urządzeń i sprzętu do sporządzania i ekspedycji potraw i napojów. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Podręcznik „Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 3. Wyposażenie zakładów gastronomicznych. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Kwalifikacja T.6.2” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.