pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2. Kwalifikacja T.6.2. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych kucharz

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2013
Oprawa: miękka
Ilość stron: 184 s.
Wymiar: 170x240 mm
EAN: 9788302135897
ISBN: 978-83-0213-589-7
Data: 2013-10-11
79.70 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 24 h

Opis podręcznika:

Podręcznik do nauki: sporządzania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych, gorących i alkoholowych, potraw dietetycznych, narodowych, regionalnych, przygotowywania posiłków codziennych i okolicznościowych.

Podręcznik „Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2. Kwalifikacja T.6.2. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych kucharz” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP. Cena 79.70 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.