podręcznik:
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2. Kwalifikacja T.6.2. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych kucharz
autor:
Anna Kmiołek
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP |
Rok wyd.: | 2013 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 184 s. |
Wymiar: | 170x240 mm |
EAN: | 9788302135897 |
ISBN: | 978-83-0213-589-7 |
Data: | 2013-10-11 |
79.70
pozycja dostępna
Wyślemy w czasie: 24 h
×
Opis podręcznika:
Podręcznik do nauki: sporządzania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych, gorących i alkoholowych, potraw dietetycznych, narodowych, regionalnych, przygotowywania posiłków codziennych i okolicznościowych.
Podręcznik „Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2. Kwalifikacja T.6.2. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych kucharz” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP. Cena 79.70 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.