podręcznik:
Rolnictwo cz. 2. Produkcja zwierzęca. Bydło i trzoda chlewna. Podręcznik. Technik rolnik
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Hortpress |
Rok wyd.: | 2014 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 276 s. |
Wymiar: | 165x235 mm |
EAN: | 9788361574866 |
ISBN: | 978-83-6157-486-6 |
Data: | 2017-09-25 |
Cena wydawcy: 39.00 złpozycja niedostępna
×
Opis podręcznika:
Podręcznik napisany zgodnie z najnowszym programem nauczania i przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie "technik rolnik" na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji: R.3. Prowadzenie produkcji rolniczej i R.16. Organizacja i nadzorowanie produkcji rolniczej. Część II podręcznika obejmuje zagadnienia związane z chowem bydła i trzody chlewnej.
Podręcznik „Rolnictwo cz. 2. Produkcja zwierzęca. Bydło i trzoda chlewna. Podręcznik. Technik rolnik” - oprawa miękka - Wydawca: Hortpress.