pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Rolnictwo cz. 2. Produkcja zwierzęca. Bydło i trzoda chlewna. Podręcznik. Technik rolnik

Dane szczegółowe:
Wydawca: Hortpress
Rok wyd.: 2014
Oprawa: miękka
Ilość stron: 276 s.
Wymiar: 165x235 mm
EAN: 9788361574866
ISBN: 978-83-6157-486-6
Data: 2017-09-25
Cena wydawcy: 39.00 złpozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Podręcznik napisany zgodnie z najnowszym programem nauczania i przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie "technik rolnik" na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji: R.3. Prowadzenie produkcji rolniczej i R.16. Organizacja i nadzorowanie produkcji rolniczej. Część II podręcznika obejmuje zagadnienia związane z chowem bydła i trzody chlewnej.

Podręcznik „Rolnictwo cz. 2. Produkcja zwierzęca. Bydło i trzoda chlewna. Podręcznik. Technik rolnik” - oprawa miękka - Wydawca: Hortpress.