podręcznik:
Repetytorium testy. Egzamin zawodowy. Kwalifikacja T.6 Kucharz technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoła ponadgimnazjalna
autor:
Piotr Dominik, Anna Kmiołek-Gizara
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP |
Rok wyd.: | 2015 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 254 s. |
Wymiar: | 170x240 mm |
EAN: | 9788302153563 |
ISBN: | 978-83-0215-356-3 |
Data: | 2016-01-25 |
Cena wydawcy: 43.00 złpozycja niedostępna
×
Opis podręcznika:
Publikacja sprawdza poziom opanowania materiału z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Pozwala uczniowi powtórzyć najważniejsze wiadomości, pomaga uporządkować wiedzę przed egzaminem. Wskazuje mu tematy, które stanowią jeszcze problem, i umożliwia rzetelną samoocenę. Ćwiczy w rozwiązywaniu praktycznej i teoretycznej części egzaminu zawodowego.
Podręcznik „Repetytorium testy. Egzamin zawodowy. Kwalifikacja T.6 Kucharz technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoła ponadgimnazjalna” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.