Repetytorium + testy Egzamin zawodowy Kwalifikacja T.15. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoła ponadgimnazjalna
Joanna Duda, Sebastian Krzywda, Renata Szajna
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP |
Rok wyd.: | 2017 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 336 s. |
Wymiar: | 170x240 mm |
EAN: | 9788302167935 |
ISBN: | 978-83-0216-793-5 |
Data: | 2023-07-26 |
Opis podręcznika:
Publikacja gromadzi najważniejsze wiadomości do powtórzenia przed egzaminem z kwalifikacji T.15. Sygnalizuje treści, które uczeń powinien mieć do tego czasu opanowane. Dzięki testom z kluczem odpowiedzi i zadaniom praktycznym z rozwiązaniami umożliwia samodzielne sprawdzanie stopnia przyswojenia wiedzy niezbędnej podczas egzaminu. Idealny, by szybko ocenić, które zagadnienia wymagają ponownego powtórzenia. Napisany zwięźle, zawiera wybór najważniejszych informacji. Nie ma na celu zastąpienia podręczników, lecz stanowi ich podsumowanie i wartościowe dopełnienie.
Podręcznik „Repetytorium + testy Egzamin zawodowy Kwalifikacja T.15. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoła ponadgimnazjalna” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP. Cena 65.21 zł. Zapraszamy na zakupy!