pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Pracownia organizacji żywienia Kwalifikacja. Tom 15. Praktyczna nauka zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2018
Oprawa: miękka
Ilość stron: 160 s.
Wymiar: 205x290 mm
EAN: 9788302149764
ISBN: 978-83-0214-976-4
Data: 2018-08-28
72.61 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 1-3 dni

Opis podręcznika:

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej i drugiej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia. Organizowanie produkcji gastronomicznej).

Każdy rozdział publikacji zawiera krótki wstęp teoretyczny oraz karty pracy z zadaniami. Różnorodne ćwiczenia ułatwią nauczycielowi prowadzenie zajęć w szkolnej pracowni, a uczniowi pozwolą wyszlifować potrzebne umiejętności. Zadania skonstruowane są tak, by wyrobić nawyk myślenia i starannego wykonywania poleceń. Publikacja zachęca ucznia do wnikliwej i uczciwej oceny własnych umiejętności. Może także stanowić cenny materiał ćwiczeniowy i powtórzeniowy dla osób przystępujących eksternistycznie do egzaminu zawodowego.

Podręcznik „Pracownia organizacji żywienia Kwalifikacja. Tom 15. Praktyczna nauka zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP. Cena 72.61 zł. Zapraszamy na zakupy!