pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Pracownia gastronomiczna. Praktyczna nauka zawodu. Kwalifikacja T.6. Technik zywienia i usług gastronomicznych. Kucharz

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2022
Oprawa: miękka
Ilość stron: 248 s.
Wymiar: 205x285 mm
EAN: 9788302149757
ISBN: 978-83-0214-975-7
Data: 2023-07-14
Cena wydawcy: 64.90 złpozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Każdy rozdział zawiera krótkie wprowadzenie, przypominające podstawowe wiadomości, i karty pracy z ćwiczeniami oraz zadaniami praktycznymi, które stanowią główny element publikacji.

Książka skłania uczniów do krytycznej oceny własnych umiejętności, kładzie także duży nacisk na sprawną pracę w parach lub w grupach. Stanowi cenne wsparcie dla nauczyciela w trakcie prowadzenia zajęć, a uczniowi ułatwia usystematyzowanie wiedzy oraz wykorzystanie informacji teoretycznych w praktyce, dzięki czemu skutecznie pomaga w szlifowaniu zawodowych umiejętności.

Podręcznik „Pracownia gastronomiczna. Praktyczna nauka zawodu. Kwalifikacja T.6. Technik zywienia i usług gastronomicznych. Kucharz” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.