pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Organizacja współczesnej recepcji hotelowej T.11.2 cz. 2

Dane szczegółowe:
Wydawca: Difin
Rok wyd.: 2015
Oprawa: miękka
Ilość stron: 196 s.
EAN: 9788376419435
ISBN: 978-83-7641-943-5
Data: 2015-06-03
Cena wydawcy: 35.00 złpozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Organizacja współczesnej recepcji hotelowej. Część 2 jest podręcznikiem dla uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa i przygotowujących się do egzaminu z kwalifikacji zawodowej T.11. W publikacji znajdują się standardy związane z obsługą gości, którzy przyjeżdżają i wyjeżdżają z hotelu. Przedstawiona jest organizacja pracy w recepcji, procedury wspomagające system obsługi gości, a także zaprezentowane są druki i formularze obowiązujące w hotelu. Dodatkowo opisane są urządzenia i narzędzia używane we współczesnej recepcji.

Publikacja zawiera ciekawe ćwiczenia, dzięki którym uczeń nauczy się praktycznych sposobów przyjmowania, obsługiwania i wymeldowywania gości hotelowych.

Każdy rozdział podręcznika został wzbogacony branżowym słownictwem i zwrotami w języku angielskim, które pomogą poznać terminologię i zwroty stosowane hotelarstwie na całym świecie.

Podręcznik „Organizacja współczesnej recepcji hotelowej T.11.2 cz. 2” - oprawa miękka - Wydawca: Difin.