pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik. Kwalifikacja T.15.2

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2015
Oprawa: miękka
Ilość stron: 216 s.
Wymiar: 170x240 mm
EAN: 9788302150388
ISBN: 978-83-0215-038-8
Data: 2023-07-17
Cena wydawcy: 47.10 złpozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej).

Obejmuje tematy dotyczące planowania produkcji potraw i napojów, organizacji produkcji potraw i napojów, kontroli produkcji potraw i napojów, receptur i kart menu, kalkulacji cen potraw i napojów w gastronomii.

Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na szybkie i efektywne przyswojenie materiału.

Podręcznik „Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik. Kwalifikacja T.15.2” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.