pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Organizacja pracy w hotelarstwie. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik. Tom 2. Kwalifikacja T.12

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2015
Oprawa: miękka
Ilość stron: 480 s.
Wymiar: 170x240 mm
EAN: 9788302150432
ISBN: 978-83-0215-043-2
Data: 2015-07-14
Cena wydawcy: 43.00 złpozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).

Obejmuje tematy dotyczące otoczenia obiektu hotelowego, pionów funkcjonalnych hotelu, organizacji działu służby pięter, jednostek mieszkalnych, organizacji i techniki pracy w dziale służby pięter, charakterystyki usług hotelarskich dodatkowych, ofert usług hotelarskich dodatkowych oraz sprzedaży usług hotelarskich dodatkowych.

Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono licznymi ilustracjami, schematami, tabelami, co pozwala na osiągnięcie zakładanych efektów kształcenia.

Podręcznik „Organizacja pracy w hotelarstwie. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik. Tom 2. Kwalifikacja T.12” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.