podręcznik:
Organizacja pracy w hotelarstwie. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik. Tom 2. Kwalifikacja T.12
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP |
Rok wyd.: | 2015 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 480 s. |
Wymiar: | 170x240 mm |
EAN: | 9788302150432 |
ISBN: | 978-83-0215-043-2 |
Data: | 2015-07-14 |
Cena wydawcy: 43.00 złpozycja niedostępna
×
Opis podręcznika:
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).Obejmuje tematy dotyczące otoczenia obiektu hotelowego, pionów funkcjonalnych hotelu, organizacji działu służby pięter, jednostek mieszkalnych, organizacji i techniki pracy w dziale służby pięter, charakterystyki usług hotelarskich dodatkowych, ofert usług hotelarskich dodatkowych oraz sprzedaży usług hotelarskich dodatkowych.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono licznymi ilustracjami, schematami, tabelami, co pozwala na osiągnięcie zakładanych efektów kształcenia.
Podręcznik „Organizacja pracy w hotelarstwie. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik. Tom 2. Kwalifikacja T.12” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.