podręcznik:
Organizacja imprez i usług turystycznych. Podręcznik cz. 3. Turystyka. Tom 5. Technik obsługi turystycznej. Kwalifikacja T.13, T.14
autor:
Maria Peć, Iwona Michniewicz
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP |
Rok wyd.: | 2015 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 312 s. |
Wymiar: | 170x245 mm |
EAN: | 978830215377851 |
ISBN: | 978-83-0215-377-8 |
Data: | 2015-06-11 |
Cena wydawcy: 36.90 złpozycja niedostępna
×
Opis podręcznika:
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik obsługi turystycznej. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.13 (Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych), T.14 (Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych).Obejmuje tematy dotyczące pilotażu wycieczek, przewodnictwa turystycznego, grup turystycznych, zasad żywienia turystów, obsługi klienta podczas realizacji imprezy turystycznej, współpracy podmiotów turystycznych w zakresie realizowania imprez i usług turystycznych, dokumentacji realizacji imprez i usług turystycznych, sprzedaży usług i imprez turystycznych, rozliczeń imprez i usług turystycznych.
Podręcznik „Organizacja imprez i usług turystycznych. Podręcznik cz. 3. Turystyka. Tom 5. Technik obsługi turystycznej. Kwalifikacja T.13, T.14” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.