podręcznik:
Obsługa konsumenta. Tom 12 .Zeszyt ćwiczeń. Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12
autor:
Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP |
Rok wyd.: | 2014 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 192 s. |
Wymiar: | 205x295 mm |
EAN: | 978830214734051 |
ISBN: | 978-83-0214-734-0 |
Data: | 2015-01-28 |
Cena wydawcy: 36.87 złpozycja niedostępna
×
Opis podręcznika:
Zakres: kwalifikacja T.12 (Przygotowanie i podawanie śniadań, Organizacja usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie) Podręcznik do nauki: obsługi gości hotelowych, zasad nakrywania stołów, sposobów podawania śniadań, różnych metod serwowania posiłków, organizowania usług dodatkowych.Zeszyt ćwiczeń stanowi uzupełnienie podręcznika: Usługi żywieniowe w hotelarstwie" do nauki zawodu z branży turystyczno-hotelarskiej opracowanego zgodnie z nowa podstawą programową.
Podręcznik „Obsługa konsumenta. Tom 12 .Zeszyt ćwiczeń. Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.