pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Obsługa konsumenta. Tom 12 .Zeszyt ćwiczeń. Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2014
Oprawa: miękka
Ilość stron: 192 s.
Wymiar: 205x295 mm
EAN: 978830214734051
ISBN: 978-83-0214-734-0
Data: 2015-01-28
Cena wydawcy: 36.87 złpozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Zakres: kwalifikacja T.12 (Przygotowanie i podawanie śniadań, Organizacja usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie) Podręcznik do nauki: obsługi gości hotelowych, zasad nakrywania stołów, sposobów podawania śniadań, różnych metod serwowania posiłków, organizowania usług dodatkowych.

Zeszyt ćwiczeń stanowi uzupełnienie podręcznika: Usługi żywieniowe w hotelarstwie" do nauki zawodu z branży turystyczno-hotelarskiej opracowanego zgodnie z nowa podstawą programową.

Podręcznik „Obsługa konsumenta. Tom 12 .Zeszyt ćwiczeń. Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.