pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Obsługa konsumenta cz. 1

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2010
Oprawa: miękka
Ilość stron: 260 s.
Wymiar: 140x200 mm
EAN: 978830207844608
ISBN: 83-0207-844-1
Data: 2009-10-06
pozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół gastronomicznych i hotelarskich, kształcących w zawodach: kelner i kelner bufetowy.
Podano w niej podstawowe wiadomości na temat zakładów gastronomicznych - ich rodzajów, funkcjonowania, wyposażenia, zakresu świadczonych usług, rodzajów stanowisk oraz systemów obsługi. Omówiono także sposoby wykonywania czynności porządkowych w zakładzie. Wyjaśniono rolę bufetu w zakładzie gastronomicznym oraz techniki kelnerskie stosowane przy podawaniu różnego rodzaju dań (przekąsek, zup, dań zasadniczych i deserów oraz śniadań).

Podręcznik „Obsługa konsumenta cz. 1” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.