pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Obsługa klientów w gastronomii. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.3. Zeszyt ćwiczeń

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2015
Oprawa: miękka
Ilość stron: 408 s.
Wymiar: 205x285 mm
EAN: 978830215041851
ISBN: 978-83-0215-041-8
Data: 2015-06-22
67.40 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 1-3 dni

Opis podręcznika:

Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi gastronomiczne, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Ćwiczenia dotyczą takich zagadnień, jak: działalność zakładów gastronomicznych, marketing i planowanie usług gastronomicznych, promowanie usług gastronomicznych, koszty usług gastronomicznych, wyposażenie do obsługi gości, przygotowanie pracowników i sali do obsługi gości, podejmowanie gości w restauracji, metody obsługi gości, planowanie i organizowanie przyjęć okolicznościowych - przyjęć stojących i bufetowych, zasiadanych, mieszanych i bufetów zasiadanych, planowanie i organizacja szkoleń, konferencje oraz imprezy cateringowe, planowanie i organizacja przyjęć dyplomatycznych, zasady BHP w zakładzie gastronomicznym.

Podręcznik „Obsługa klientów w gastronomii. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.3. Zeszyt ćwiczeń” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP. Cena 67.40 zł. Zapraszamy na zakupy!