podręcznik:
Obsługa kelnerska. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik cz. 1. Kwalifikacja T.9
autor:
Renata Szajna, Danuta Ławniczak
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP |
Rok wyd.: | 2015 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 304 s. |
Wymiar: | 170x240 mm |
EAN: | 978830214715952 |
ISBN: | 978-83-0214-715-9 |
Data: | 2014-06-04 |
68.41
pozycja dostępna
Wyślemy w czasie: 24 h
×
Opis podręcznika:
Zakres: kwalifikacja T.9.2 (Obsługiwanie gości) Podręcznik do nauki: organizacji stanowiska pracy i systemów obsługi kelnerskiej, umiejętności niezbędnych do wykonywania zawodu kelnera, czynności związanych z obsługą gości, opracowywania karty menu oraz doradzania gościom w wyborze potraw i napojów, przyjmowania i rejestrowania zamówień gości, nakrywania stołu, dobierania urządzeń, bielizny, zastawy stołowej oraz sprzętu serwisowego do podawania potraw i napojów.
Podręcznik „Obsługa kelnerska. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik cz. 1. Kwalifikacja T.9” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP. Cena 68.41 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.