pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Wyprzedaż na koniec roku
podręcznik:

Obsługa kelnerska. Podręcznik cz. 2. Szkoła ponadgimnazjalna

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2021
Oprawa: miękka
Ilość stron: 280 s.
Wymiar: 170x240 mm
EAN: 9788302147357
ISBN: 978-83-0214-735-7
Data: 2023-08-31
Cena wydawcy: 63.80 złpozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Podręcznik przygotowany zgodnie z nową podstawą programową, przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia z zakresu:
sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych i alkoholowych),
zwyczajów żywieniowych różnych narodów,
serwisu specjalnego,
sztuki barmańskiej,
obsługi gości hotelowych,
organizacji przyjęć.

Treści teoretyczne wsparte zostały licznymi przykładami i ilustracjami.

Podręcznik „Obsługa kelnerska. Podręcznik cz. 2. Szkoła ponadgimnazjalna” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.