pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Język niemiecki zawodowy w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń

autor:

Anna Dul

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2013
Oprawa: miękka
Ilość stron: 168 s.
Wymiar: 170x245 mm
EAN: 9788302133411
ISBN: 978-83-0213-341-1
Data: 2015-11-06
Cena wydawcy: 36.90 złpozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Zeszyt ćwiczeń do nauki języka niemieckiego zawodowego w gastronomii obejmuje następujące treści: zawody i czynności w branży gastronomicznej, produkty spożywcze i dania, procesy technologiczne, akcesoria i urządzenia gastronomiczne, przygotowanie dań, karta dań - menu, przepisy BHP oraz zatrudnienie w gastronomii (umowa o pracę, rozmowa kwalifikacyjna, kwestionariusz osobowy).

Podręcznik „Język niemiecki zawodowy w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.