podręcznik:
Język angielski zawodowy w gastronomii. Szkoła ponadgimnazjalna. Zeszyt ćwiczeń
autor:
Rafał Sarna, Katarzyna Sarna
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP |
Rok wyd.: | 2013 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 168 s. |
Wymiar: | 170x240 mm |
EAN: | 978830213594151 |
ISBN: | 978-83-0213-594-1 |
Data: | 2013-10-11 |
Cena wydawcy: 36.90 złpozycja niedostępna
×
Opis podręcznika:
Zeszyt ćwiczeń do nauki języka angielskiego zawodowego w gastronomii obejmuje następujące treści: zawody i czynności w branży gastronomicznej, produkty spożywcze i dania, procesy technologiczne, akcesoria i urządzenia gastronomiczne, przygotowanie dań, karta dań - menu, przepisy BHP oraz zatrudnienie w gastronomii (umowa o pracę, rozmowa kwalifikacyjna, kwestionariusz osobowy).
Podręcznik „Język angielski zawodowy w gastronomii. Szkoła ponadgimnazjalna. Zeszyt ćwiczeń” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.