podręcznik:
Hotelarstwo cz. 5. Podstawy działalności przedsiębiorstwa. Podręcznik. Technikum
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Format AB |
Rok wyd.: | 2015 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 370 s. |
Wymiar: | 165x235 mm |
EAN: | 9788389184672 |
ISBN: | 978-83-8918-467-2 |
Data: | 2016-06-15 |
Cena wydawcy: 39.00 złpozycja niedostępna
×
Opis podręcznika:
Hotelarstwo cz. V Podstawy działalności przedsiębiorstwa jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 7 lutego 2012 r. w sprawie podstawy programowej kształcenia w zawodach (Dz Uz 17.02.2012 r., poz. 184) oraz ze stanem prawnym obowiązującym w czerwcu 2015 roku.
Podręcznik został dopuszczony do użytku szkolnego.
Podręcznik „Hotelarstwo cz. 5. Podstawy działalności przedsiębiorstwa. Podręcznik. Technikum” - oprawa miękka - Wydawca: Format AB.