pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Gastronomia. Tom 1. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. Podręcznik

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2016
Oprawa: miękka
Ilość stron: 384 s.
Wymiar: 165x240 mm
EAN: 978830214736453
ISBN: 978-83-0214-736-4
Data: 2014-08-25
Cena wydawcy: 52.90 złpozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Podręcznik do nauki zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz na poziomie technikum i szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Prezentuje urządzenia stosowane w branży gastronomicznej, zarówno te najbardziej popularne, jak i te, które zostały oparte o najnowszą technologię i dopiero wchodzą do powszechnego użytku. Wskazuje błędy najczęściej popełniane w obsłudze urządzeń.

Podręcznik przybliża zagadnienia związane BHP i szczegółowo przedstawia reguły udzielania pierwszej pomocy. Przygotowuje ucznia do pracy w różnych zakładach gastronomicznych.

Podręcznik „Gastronomia. Tom 1. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. Podręcznik” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.